Bingo & Diner (kort verslag)

By 31 augustus 2020Kerknieuws
Afgelopen zaterdag konden we na een hele lange tijd eindelijk weer eens een kleinschalig evenement, samen met onze gemeenschap van de kerk, organiseren. Natuurlijk moesten we hierbij de richtlijnen van de RIVM handhaven. Iedereen op 1,5 meter, mits je niet uit het zelfde gezin komt en zo min mogelijk lopen. Met deze reden zaten we ook lekker buiten onder de nieuwe partytenten in ons eigen ‘Paradijsje’.
We zijn de dag begonnen met een gezellige bingo. Theepakketten, schoonmaakpakketten, Beautypakketten, koek en droppakketten, voedselpakketten en nog vele meer. Je kon het zo gek niet verzinnen of het team van de kerk had er wel een pakket van gemaakt. Leuke prijzen die iedereen thuis altijd wel goed kan gebruiken. Natuurlijk ging het niet om het winnen maar om het samen genieten. Aan einde van de bingo had gewoon iedereen prijs! 🙂
In de keuken werd ondertussen het eten klaar gemaakt met onze eigen keukenprinses Hille aan het roer. Heerlijke nasi met stukjes kip, pindasaus en zure komkommer. Alles werd verdeeld in bakjes en uitgedeeld zodat iedereen gewoon op zijn plek kon blijven zitten. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

X