Het jaar 2017 ligt alweer achter ons, een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken! 2017 is voor In de Praktijk Kerk in Spoorwijk een geweldig jaar geweest.

Terugkijkend springen een aantal dingen in het oog:
– Dit jaar hebben we een aantal nieuwe mensen mogen verwelkomen; we zijn inmiddels uitgegroeid tot een kerk van meer dan 60 personen.
– We hebben een geweldige doopdienst gehad met 4 dopelingen, we zijn weer op gemeenteweekend geweest en hebben alle feestdagen gevierd.
– De kookclub, koffieochtenden en Bijbelstudie worden druk bezocht, er is een nieuwe jeugdleider, die inmiddels met onze jongeren een Alpha-cursus is gestart. – — We hebben een High Tea georganiseerd voor eenzame dames uit Spoorwijk en we hebben in de herfstvakantie weer onze bekende “Vakantieweek Thuis” gehad met allerlei leuke activiteiten.

We kunnen het maar op 1 manier samenvatten: het is teveel om op te noemen!

Tegelijkertijd zien we dat steeds meer mensen onze hulp nodig hebben omdat ze het financieel niet meer redden en er aan het eind van de maand geen brood meer op de plank is. Dat ze onze hulp nodig hebben in contacten met allerlei instanties. De kerk groeit en bloeit, maar dat brengt ook meer werk en meer zorgen over de financiën met zich mee.

Vooruitkijkend bidden we dat 2018 weer een geweldig jaar wordt, waarin we nog meer van de liefde van God met anderen mogen delen, op welke manier dan ook. We bidden om nieuwe kracht en financiële middelen om in 2018 door te gaan met wat God van ons vraagt. We zien uit naar wat gaat komen!

Bidden jullie mee?

2 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X