Kom je ook?


Onze bijeenkomsten worden gehouden op verschillende locaties.

Kerkdienst

1ste, 3de en 4de zondag van de maand
Don Bosco
Wij huren een zaal bij Stichting Don Bosco
Julialaantje 26, 2283 TB Rijswijk
(Op de grens van Spoorwijk met Rijswijk)

We starten om 10.15 uur met koffie. Om 10.30 uur eten we met elkaar een lekkere broodmaaltijd; je portemonnee mag je thuislaten!
Aansluitend hebben we een viering in eenvoudige taal voor jong en oud. Er is aandacht voor de kinderen, zij hebben regelmatig een eigen programma.
Toegang is vrij en echt iedereen is van harte welkom.

Kerkdienst

2de zondag van de maand
De OASE
van Meursstraat 1, 2524 XN Den Haag
(Rechts van de ingang buurthuis de Wissel)

Hier staat de koffie al klaar om 09:45 en start de broodmaaltijd met aansluitend de dienst om 10:00 uur.

Koffieochtend

Elke Vrijdag

Iedere vrijdag om 11:00 bent u van harte welkom bij ons samenkomen in de huiskamer van Jose aan de Schimmelweg 54. Onder het mom van een lekker bakkie met buurtgenoten bespreken we in een intieme sfeer wat geloof met jou doet en hoe dat tot uiting komt.

Het Eet-Mee-Cafe

Elke zaterdag

Op zaterdag hebben wij het Eet-Mee-Cafe. Voor maar 1 euro iedere zaterdag een lekkere maaltijd. De maaltijden worden aangeboden door de “in de praktijk kerk Spoorwijk” maar u hoeft niet gelovig te zijn om aan te schuiven. Het doel is om mensen in de wijk die het misschien iets minder breed hebben of eenzaam zijn een gezellige maaltijd met buurtgenoten aan te bieden. Eten moet je toch, waarom niet samen!
Bekijk onze agenda voor actuele bijzonderheden en alle andere bijeenkomsten. Wilt u meer weten over onze bijeenkomsten bel ons dan gerust op via het telefoonnummer op de contact pagina of mail ons via het onderstaand formulier.

Ik ben geen robot