Samenwerking


Als kerk werken we graag samen met andere organisaties.

Samen sta je sterker en door de diverse invalshoeken van de verschillende organisaties krijg je zelf een scherper beeld van de werkelijkheid.
Hieronder zie je met welke organisaties we samenwerken.

Stek, stichting voor stad en kerk, wil mensen stimuleren om zich met elkaar te verbinden en elkaar te beschermen, elkaar te versterken en te bezielen.

De missie van het Missionair Platform Den Haag is samen nieuwe manieren van kerkzijn ontdekken met impact in de stad. Samen te vieren, te dragen, te leren en verhalen te delen.

Urban Expression is een organisatie die als doel heeft om christenen die woonachtig en betrokken zijn in aandachtswijken te helpen om tot creatieve missie en gemeentestichting te komen.

Cleansing Stream Nederland helpt christenen op de weg naar reiniging en heiliging met programma’s die discipelschap ondersteunen en waar de Bijbel, herstel, vrijheid en balans centraal staan.

De Multiculturele Werkgroep bestaat uit verschillende organisaties en stichtingen in Spoorwijk die samenwerken om diverse doelen in de wijk te behalen. Zo organiseert deze groep jaarlijks de 4 mei herdenking op het Ledeganckplein.