Recensies


Hans van der Zwan
Voor­ganger EMG Mor­gen­stond
Schevenin­gen
“Bij In de Praktijk ervaar je wat het betekent dat de gemeente een huisgezin van God is.
Er wordt met elkaar meegeleefd, velen hebben een taak en betrokkenheid op elkaar zit in het DNA van de gemeente.”
Petra de Nooy
Stads­dom­i­nee Mis­sion­air Plat­form
Den Haag
“Ik ken ‘In de Praktijk’ al jaren en heb ze leren kennen als een warme gemeenschap die helemaal met Spoorwijk verbonden is. Waar op allerlei creatieve manieren mensen naar elkaar omkijken en samen kerkzijn in de wijk.”
Matthi­js Stem­mer
Sprek­er van Urban Expres­sion
“Een aantal keren per jaar spreek ik In De Praktijk. Het is heerlijk om als één groot gezin het leven te delen. Hoe je je ook voelt, wat er ook is gebeurd, het is goed om bij elkaar te zijn. Of je nu gelooft of niet, bij ‘In de praktijk’ voel je je thuis. De liefde en warmte die we krijgen is een reflectie van de liefde die Jezus heeft voor ons. Er is tijd voor herstel van gebrokenheid, tijd om te bezinnen om op het leven, tijd om met elkaar door te brengen. Wat ons samenbindt? Ik zou zeggen: kom het ontdekken.”

Koos en Tineke van Gaalen
Sprek­er en aan­bid­dingslei­ders JHOP
Den Haag
“Wij komen een paar keer per jaar, de aanbidding verzorgen en de preek, samen met onze dochter Judith en onze zoon Jeremy Elke keer weer een warm welkom en weerzien!
Voor ons is In de Praktijk een zeer warme, betrokken en gezellige kerk. Elke keer met een gezamenlijk ontbijt, iedereen doet iets in de kerk, met vreugde!
Deze kerk is uniek met verschillende mensen van verschillende leeftijden, rassen en uit alle lagen van de samenleving. Iedereen is welkom, het is een hechte groep, iedereen kijkt ook doordeweeks naar elkaar om.
Het lijkt wel als in de eerste gemeente in de bijbel, ze deelden alles met elkaar, ieder heeft iets, mensen geven weg van wat ze niet hebben.”
Mar­jolein Kei­jz­er
Singer- song­writer en
aan­bid­dingslei­d­ster
“In De Praktijk voelt als een warm bad! Wat is het fijn om er te zijn! Zo af en toe word ik gevraagd om in de dienst de aanbidding te leiden en daarbij wat van mijn eigen liedjes te spelen, wat ik graag doe! Deze gemeente heeft mijn hart, wat een liefde proef ik hier, je mag er echt jezelf zijn.  De mensen zijn open en echt, er is oog voor elkaar. Er wordt meegeleefd met elkaar en geleefd, met Jezus natuurlijk!”